storitve

Optimizirane rešitve

Za vse Vaše potrebe

Podjetje Knez d.o.o. je orientirano na proizvodnjo in storitve po željah naših naročnikov oz. strank, zato je v podjetju velika večina izdelkov oz. storitev unikatnih. Postavimo se v vlogo naročnika, in mu ponudimo celovite rešitve in morebitne ideje pri izvedbi.

S svojimi vsestranskimi izkušnjami, tako na poslovnem, kot tudi tehnološkem področju in nadpovprečno miselnostjo izven okvirjev in odličnim smislom za reševanje problemov s svojimi idejami na podlagi številnih izkušenj in neprecenljivega znanja veliko krat predstavi ugodne in enostavne rešitve, kar v podjetju in pri sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji predstavlja ogromno dodano vrednost pri izvedbi projektov.

Galerija

Izdelava in CNC obdelava strojnih komponent večjih dimenzij, izdelava linij za strojegradnjo ter storitve  CNC obdelave (rezkanje, struženje).
Procesi, ki se vršijo v podjetju: razrez materiala, rezkanje, struženje, varjenje, montaža, obvladovanje kooperacije, montaža strojnih inštalacij – tudi na terenu, (hidravlika, izdelava robotskih prog…)


Max gabariti obdelave:

  • Rezkanje 12000 x 3000x 2000 mm
  • Struženje 980 x 6000 mm

Potrebujete pomoč?

Imate vprašanje ali pa bi želeli ponudbo? Kontaktirajte nas in z veseljem Vam bomo pomagali.

Scroll to Top